Vieraskirja

 Jätä kirjoituksesi vieraskirjaan sivun alaosan laatikkoon!

10 thoughts on “Vieraskirja

 1. Tervehdys Kaija! Kävin juuri äsken purkamassa näyttelyni. Ennen kuin otin taulut alas, fiilistelin kuviani kahvin kera: ne taulut jotka olen maalannut luonasi Ateljee Valossa, niissä on erityinen hehku ja syvyys!!! Ateljeesi ja läsnäolosi luo luovuudelleni aivan erityisen kasvualustan! Odotan innolla ja mielenkiinnolla heinäkuun läpi yön maalausta

  Tykkää

 2. Hei Kaija. Kultaiset kiitokset ihanasta kevätpäivästä luonasi Ateljee Valossa. En oikein osaa kuvailla silloista olotilaani. Jotenkin tuntui, että nyt minua oikeasti ymmärretään ja neuvotaan sielunpolullani. Minun pitää todellakin alkaa asettumaan omaan virtaukseen. Olen antanut energiani valua liian kauan muiden hyväksi.

  Tykkää

 3. Kokemukseni Ateljee Valosta on sekä yksin että ryhmän kanssa aivan sama. Siellä eheytyy vastaanottamaan näkymättömän hellää hyvyyttä, jonka turvin rohkaistuu kurkistamaan sielunsa peiliin.

  Tykkää

 4. Kiitos Kaija! Löysin luonasi sielustani karjalaista itkijänaista, kirjoitin ja lauloin itkurunon isäni 80-kymppisillä. Lauloin ääneni käheäksi. Ja uusia itkuja pulppuaa. Taivas tietää, miksi juuri itkuja! Onnea ja Menestystä, Hyvänhyvää SInulle ja Valolle.

  Tykkää

 5. Ihanat sivut sinulla! Ne huokuvat rauhaa ja hyväksyntää, kuten tuntuu olevan kaikessa mikä liittyy sinuun (pienet tai isommatkaan myrskyt ei lopulta vie tasapainoa, vai!). Olen jo itsessäni käynyt unelmointimatkoilla Ateljeessa löytämässä uudestaan miten lyijykynä vaihtuu siveltimeen. Joten nähdään, kun aika siihen on! Ja kiitos kun olet 😊

  Tykkää

Jätä sanasi vieraskirjaan:

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s